Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise staan wij voor u klaar met uiteenlopende diensten.

Neem contact op

INSPUITINGEN

Vaak hebben patiënten een inspuiting nodig, met medicijnen of met vitaminen. Het is in veel gevallen echter moeilijk of niet mogelijk om zichzelf een inspuiting te geven. Zeker wanneer het om een inspuiting in het spierweefsel gaat, dient dit door een arts of verpleegkundige te gebeuren.

Subcutane inspuitingen

Bij subcutane inspuitingen (onder de huid) wordt de medicatie onderhuids ingespoten. Meestal is dat in de buik, het bovenbeen of de bovenarm. Wij kunnen dat voor u doen, of we kunnen het u aanleren zodat u zelf of iemand uit uw naaste omgeving dit type inspuitingen kan verrichten.

Intramusculaire inspuitingen

Wanneer een geneesmiddel snel moet worden opgenomen, is een intramusculaire inspuiting noodzakelijk (in het spierweefsel). Dit type inspuitingen mag enkel door een arts of medisch verzorgende worden toegediend. Aan de hand van een injectieschema dienen we de medicatie op geregelde tijdstippen toe. 

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij Thuisverpleging Pluszorg? Neem dan contact op voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Wij staan voor u klaar in de omgeving van Ramsel, Herselt, Houtvenne, Ourodenberg en Aarschot.